Nem indul az autóm, mi lehet?
Figyelt kérdés
Az autom reggelente nehezen indult,ezért az egyik ismerősöm ajánlására vettem egy karburator tisztito sprayt.befujtam sajnos nem járó motornál hanem csak ugy :( sajnos lehet egy kicsit tulzásba vihettem mert azota nem indul.kivettem a gyertyákat kicsit szutykos volt megpucoltam mindegyiket de utánna sem történt semmi .Az indito motor teker de semmi.ugy vettem észre hogy benzint is kap Az auto 1997 renault megane1.6 benzin 8szelepes2016. okt. 23. 10:11
1/4 anonim válasza:
legegyszerűbb és még legg valószínűbb dolog az a szikra lehet, hogy nincs.
Ami lehet, rossz gyújtó gyertya, töredezett vezeték, vagy épp a gyújtás elosztó, stb.
én ezen a téren nézelődnék, ha ezzel minden rendben, akkor lehet más baj van
2/4 anonim válasza:
Lehet,hogy túlzásba vitted a siker élményhez vezető tat.Semmi baj.Vedd ki a gyertyákat és takarítsd meg Őnindítozz teljes gáz adással de a gyertyák ne legyenek benne.Így át öblited a benzin útját.Egy pici ki benzint tegyél a gyertya szikrát adó felére,de jobb ha egy kis benzint teszel egy tégejbe és bele mártod az alját,majd azonnal tekerd be.Aztán a szokott modon próbáld indítani.Ha a reggeli hideg indításnál nehezen indul,egy kis segítség hozzá.Első indítás legyen rővid,ez arra jó,hogy megtőri az olajat a karterban.Utána pumpáld a gázpedállal a benzint és indíts.ha nem akar indulni akkor a pedál nyomkodása mellett próbáld az indítózást.Lehet , hogy a benzint visszaejti az AC pumpa.Privátban írd meg hasznos volt e a tanácsom.Ja igen,hideg indítot ne hasznáj mert inább megfogja a motort,bár lehet,a te autodnál segít.
3/4 A kérdező kommentje:
Szikra az van! Megnéztem.kiprobalom amit mondtál,remélem sikerül
2016. okt. 23. 11:08
4/4 A kérdező kommentje:
Problema megoldva!!
2016. okt. 24. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!