Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul az autóm, csak...

Nem indul az autóm, csak teker de a motor nem mozdul, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 21:05
1 2
 1/14 Johnny Bravo ***** válasza:
0%
Valoszinuleg valami valahol valahogyan elromlott!
2016. szept. 16. 21:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Valószínűleg....
2016. szept. 16. 21:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Miiii?

Nem indul be a motor,vagy nem mozdul?

2016. szept. 16. 22:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem indul! Ki szedtem a gyertyákat,megpucoltam,mondom hátha az a baj,de nem!Az aksi 2 hónapos teljesen jó,üzemanyag is van benne,,Most délután fel hallottam az akksit töltőre mert azt hallottam hogy ha nincs benne elég szufla akkor lehet hogy minden műköödik de annyi erő nincs benne hogy be indítsa a motort
2016. szept. 16. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha teker rendesen,és nem erőtlenül,akkor nem az akksi lesz az.

Meg normális motor gyengébb akksival is elindul,főleg ilyen melegben.

Itt jó eséllyel üzemanyagellátási gond lesz,vagy gyújtás,vagy valamiért tiltja az ECU az indítást.

Bár ha egyik napról a másikra történt,akkor benne van az is hogy valami állatka bemászott a motortérbe,és szétrágott egy jeladó vezetéket,és emiatt tilt.

2016. szept. 16. 22:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Előtte való nap még megjártam vele Debrecent (Pesti vagyok) másnap reggel a párom ment volna vele dolgozni pöcre indult (szivatós) rükvercbe rakta és leállt aztán már nem indult újra! Megszívta volna magát?
2016. szept. 16. 22:48
 7/14 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Elpusztulhatott a karburátor.
2016. szept. 16. 23:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Üzemanyag pumpa is lehet jó eséllyel.
2016. szept. 16. 23:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Most is próbáltam basszus,,semmi! Arra emlékeztet mikor még nem volt jó az üzemanyag mutató,ugyan ezt csinálta.Akkor el mentem kannával a kútra,bele töltöttem és indult! De most félig van a taank
2016. szept. 17. 10:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem derült ki sem a tipus, sem az üzemanyag fajtája, de vannak olyan tipusok, amelyeknél tipikus gond a tankban lévő tank meghibásodása, és akkor ugyanez történik. És nem is mutat pontosan az óra. Legjellemzőbb ez az Audi A6 C5-re. Csak nem ilyenről van szó?
2016. szept. 17. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!