Mi lenne, ha élkefémmel lenne bevonva az autók hengerfala?
Figyelt kérdés
Mennyi km-t lehetne így megtenni, illetve ha a fogaskerekek, csapágyak valami ilyesmi nagy kopásálló anyagból készülnének?
Tudom a jelenlegi meghatározott élettartam és a minél hamarabb vegyél újat üzleti politika miatt, ezt senki nem fogja kivitelezni. Egyszerűen csak arra lennék kíváncsi, hogyha az ekének a végét nem tudja elkoptatni ha be van húzva élkefém elektródával, akkor mennyit bírna ki egy átlagos használatban lévő vagy akár egy extrém használatban lévő autónak a motorja.
2016. okt. 24. 20:52
11/12 BiTOPro97 válasza:
#1-es Az az E-Klasse TAXI változata, az alkatrészek nagyjából negyed más mint egy más hozzá leghasonlóbb E-Klasse-ban is.
12/12 A kérdező kommentje:
Ahhan értem, hát mindenkinek köszönöm a választ utána néztem a nikasilnak is. Azt olvastam, h. amerikában a magas kén tartalmú benzin, hamar tönkreteszi azt a pár mikronos felületet és az amcsik hamar kidobják a motort. Érdekes, köszönöm mindenkinek még 1x a választ! :)
2016. okt. 26. 06:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!