Van B+E jogosítványom, de túlléptem az autó max. Vontathatási tömegét 2-300 kilóval. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
1,5 tonnát húzhatok személyautóval de a tréler és a rajta lévő autó 1,7-1,8t.2016. okt. 24. 18:26
1/5 anonim válasza:
Tehát megállítottak, elkérték a paírokat, körbejárták a járgányokat, majd feljelentettek, melyet te aláírtál...igaz?
a papírokból állapították meg a súlytúllépést, vagy mérték a tengelynyomást?
a feljelentésben mit írtak, mennyivel lépted túl? vagy csak saccperkábé?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ezt feltételes módban akartam írni, mert így szeretnék ezekkel a feltételekkel autót húzni, csak nem tudom mire számítsak. Ha rendőr megállít valószinű nem kezd majd el számolgatni? Csak akkor van baj ha nkh-s állít meg útszélén mérőpaddal?
2016. okt. 24. 19:48
3/5 anonim válasza:
Fő szempont,hogy a tréler megengedett legnagyobb össztömege mennyi....ha az több,mint a vontatható tömeg,illetve nagyobb,mint a vonó jármű önsúlya,akkor lehet,hogy feljelentenek,lehet csak helyszíni bírság.Ezt nehéz megjósolni...
4/5 BiTOPro97 válasza:
Húsz ezer Forint kenőpénzre, ha megállítanak.
5/5 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, és ha meg is állítanak ellenőrzésre, nem fogják lemérni a súlyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!