Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 600 ccm körüli motorokat,...

600 ccm körüli motorokat, tudnátok ajánlani? Főleg Naked-eket.

Figyelt kérdés

Van némi motoros tapasztalatom, és be akarok ruházni egy olyan gépbe ami nem hal meg hetente, amivel nagyobb túrákra is el lehet menni, amivel városban is lehet közlekedni.

600 ccm körül nézelődtem, nem vonz az eszetlen gáz húzás, de azért nagyobb utakra jó ha van kis erő tartalék.

Nagyjából 5-6-700 ezer Ft a teteje a vételárnak.

2016. okt. 24. 18:10
 1/7 dirtboy ***** válasza:
susuki sv650 lesz szerintem a neked való,elég megbízható típus,ennyi pénzért pedig kapsz is
2016. okt. 24. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is az SV650-et ajánlom. Fateromnak van ilyenje (2007). Egy Budapest-Montenegró utat lazán levezette 1 seggel annyi megállással, hogy tankoljon meg a wc. Azt mondja, hogy nagyon kényelmes.
2016. okt. 24. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg Honda Hornet. Az SV650 annyiból jobb, hogy könnyebb és injektoros. A Hornet meg abból jobb, hogy 27lóerővel erösebb, ami egy túrához mondjuk nem árt. Ki kellene próbálnod párat, aztán amelyik jobban tetszik. Én az injektor miatt az SV-t vinném.
2016. okt. 24. 19:52
 4/7 BiTOPro97 ***** válasza:

Én is ezt a kettőt ajánlottam volna:

Amúgy a Honda Hornet a Honda CB600F, amúgy nekem egy patika állapotú Honda CB600-asom van, ami alig futott és szépen el volt téve de a kettő közt az is különbség, azon túl, hogy nem szeretem a digitális órát, és Hornet lápa buráját, HOGY a Honda Hornet már 180 centis embernek is kicsi, ha átlagos hosszúságú a lába.

2016. okt. 24. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A többi válaszolóhoz hasonlóan én is a Suzuki SV650-et és a Honda Hornetet mondanám. A legjobb, ha mindegyiket kipróbálod és eldöntöd, hogy melyik tetszik jobban. Alapvetően mindegyik megbízható, könnyen kezelhető és túrázásokra is teljesen alkalmas motor.
2016. okt. 24. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Honda CBF 600S a szélvédelem miatt. Plusz kényelmes, és jól is megy. Nekem a karburátoros verzió (2007-ig ha jól emlékszem) szimpatikusabb, mert kissé nyersebb az injektorosnál.

Az SV inkább ilyen városban futkározós motor.

2016. okt. 25. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
A suzuki bandit 600,650 sem lenne rossz választás.Természetesen jól az sv hiszen suzuki honda hornet 600 leggerősbb mindnél ,és a legcsendesebb járásu ezek mind jók
2016. dec. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!