Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a fiatalosabb? Mercedes...

Melyik a fiatalosabb? Mercedes E vagy Bmw f30!

Figyelt kérdés
2015-ös sedan mind a 2. Viszont más kategória. Melyiket választanátok? Vagy ha,csak a külsőre utazunk, melyik tetszik?
2016. okt. 23. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Külsőre én a Mercit választanám. (Bár valószínűleg először jobban utána néznék, hogy melyik ér többet, és akkor az kellene. Eladnám és vennék az árából egy jó autót:) )
2016. okt. 23. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy értve fiatalosabb? Maga az autó ne tűnjön túl öregnek? Egy 60 éves mandró akar fiatalosnak látszani? Egy 20 éves gyerek gazdag szülei mondták hogy na fiam válassz?

Az első esetben mindegy. A második esetben új BMW. A harmadik esetben új Mercedes. Külsőre nekem mindegy lenne. Ha benne ülök a belsejét nézem úgyis és nem a külsejét.

2016. okt. 23. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgyértem,hogy többnyire az e mercit papák vezetik még a w212-t is ami új,nem csak a régebbieket és egy 3-as bmwt meg mondjuk 30-as korosztály.
2016. okt. 23. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Az E-Klasse eleve vállalati autó szokott lenni. Felsővezetői autó. Befutott válallatvezetők meg nem 20-30 évesen szoktak lenni az emberek (de még 40 évesen sem igazán).

De attól még nem nevezném papás autónak. Egy 30-as is simán beleülhet. Egy 20-asról még azt képzelik hogy elvitte egy körre az apuka céges autóját.

2016. okt. 24. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira unalmas mar ez az altalanositas hogy a mercedes a gazdag nagypapak autoja.......meg egyebkent te vatta új bmw-kben még nem lattal idosebb embereket csak taknyos tiniket?!
2016. okt. 24. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!