2500000 Ft -ból milyen autót vennétek? Egy Volkswagen vagy Opel használtan, vagy egy Dacia vagy Lada újan szalonból?
Ha a megbízhatóság a első akkor egy új dacia.
Vw, opel is jó lehet de az már költségekkel járhat, főleg ha dízel.
Lada felejtős, az egy vacak.
Én három-millióért vettem használt Octaviát garanciával. És már érvényesítettem is a garit, mert klímakomresszort kellett cserélni. Egy fillérembe se került, gari nélkül 360.000 Ft lett volna.
A családban korábban VW-t vettünk, szintén használtat garival (itt nem volt gond semmi).
Új Lada ingyen se kéne, a Dacia meg úri huncutság, ha szalonból veszed. Az új Dacia felárából százszor jobb 2-3-4 éves Opelt/VW-t lehet venni.
Hát a Ladát szóba sem hozom, a Daciával az a gond, hogy ennyiért olyat kapsz, amiben SEMMI sincs. Amiben vannak szükséges extrák is, 3 millióba kerül.
Ennyi pénzért nagyon fiatal Opelt vagy Ford Focust kapsz, erős motorral, jól felszerelve, igényes műszaki megoldásokkal.
Szerintem 5 millió forint az a határ, ami felett érdemes új autót venni, azalatt nem kapsz normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!