Toltesi hiba Renault clio 1.416v menet kozben leal?
Van egy renault clio 1.4 16v autom 2002es
Tegnap miután elindultam vele kb 5km utan elkezdtek kigyulladni a jelzofenyek sorban (abs,szervo,fek,seviz,stop, lampak)
Felrealtam lehuztam a sarut vartam 10percet es ujbol elindult az auto hibajel nelkul, kb ugyan ennyi ido mulva megint kigyulladtak a lampak, kimertuk az aksit multimeterrel es a problema az hogy folyamatosan csokken az ertek es nem nö. (Az aksi uj 4napja lett bele veve)
mi a generatorra gyanakszunk hogy nem tolt vissza, velemenyek??? Autovillamossagis ha van kivancsi vagyok a valaszara :)
Koszonom
Vagy szétesett egy csatlakozó, esetleg az egyik motortéri biztosíték szállt el valamitől.
A hibát sok minden okozhatja, ha már van műszered, akkor méregess. Kezd el a generátornál, majd haladj végig az akksi felé, és megtalálod hol tűnik el a töltés.
lehet akár egy zárlatos csatlakozó is.
de valszeg a generátor feszabályzója halt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!