Van-e értelme annak, hogy a evo neo 100-as illetve a shell vpower nitro + tankolásának?
Én egy huszonéves 2.0 V6-ba tankolok 100-as Shell-t.
Így a papás közlekedés és a túrás között 1 liter a diffi fogyasztásban.
Ha a sima mezei 95-t tankolom,akkor akkor ez a különbség 3-4 liter akár,de volt hogy több is.
Mivel én mindig túrom neki,így nekem megéri.
Menj 3-4 telitankot sima 95-el,majd utána legalább 3-4 telitankot 100-assal,aztán dönts.
Egyébként ha az ECU felismeri,akkor a kopogásszenzor alapján képes lehet állítani az előgyújtás mértékén.De erre nem minden autó képes persze.
Ezerszer le lett mar irva,hogy a premium benzinbol meg gazolajból semmivel nem eszik kevesebbet az auto es semmivel sem megy tőle jobban!
Az 1-es meg nem is ertem.milyen 3-4 liter meg attol is több fogyasztaskülönbségről halucinál......
"Ezerszer le lett mar irva,hogy a premium benzinbol meg gazolajból semmivel nem eszik kevesebbet az auto es semmivel sem megy tőle jobban! "
Igen, de mikor mégis ilyet tankolsz, és kiderül, hogy könnyebben indul vele az autó hidegen, sokkal jobb lesz a gázreakció, és még a fogyasztás is valóban csökken (persze nem 3-4 literrel), akkor pont nem érdekel, hogy mit olvasok a gyakorin :)) Próbáljátok már ki egyszer a 100-as benzint, és rájösztök, hogy tényleg jobb.
Nekem dieselem van és már próbaltam télen nyáron többször egymás után teletankoltam a maxx motationnal, utánna sima dieselel. És arra jutottam. Ugyan anyit fogyaszt, nem megy jobban, csak szebben ját tőle a motor és hidegben jobban indul
Ebből kiindulva. Októbertől marcius végeig prémiumot utanna normál dieselt tankolok. Alkalmazkodok az időjárashoz :)
Jó dolog ez a placebo hatas,kepes az embert meggyőzni nem létező ( "sokkal jobb lesz a gázreakció, és még a fogyasztás is valóban csökken " ) dolgokról!
Maximum a dizel indul tőle jobban hidegen mert nem dermed olyan hamar a premium gázolaj!De ha a sima mezeihez ha teletankolod es ontesz par liter benzint ugyanazt ered el!
Es most ezt is lehet nyugodtan lepontozni!
"Jó dolog ez a placebo hatas,kepes az embert meggyőzni nem létező"
De ha ki sem próbálod, honnan is tudnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!