LUKOIL-os gázolaj PD TDI-be?
Figyelt kérdés
Akinek pdtdi motorral szerelt autója van és tankolni szokott a LUKOIL-nál szeretném tanácsát kérni, hogy mi a tapasztalata.2016. okt. 19. 22:16
1/5 anonim válasza:
Bármelyik kúton tankolhatsz. Nehéz különbséget észrevenni egy erős dízelnél.
2/5 anonim válasza:
Ne tedd szerintem, mert a Lukoil elég sz*r ahogy észrevettem. Mióta komolyabb dizel autóim vannak, nem is mertem kipróbálni, viszont a benzint azt kipróbáltam, hát gyengült az autó vagy 20 lóerőt... PDTDI talán a legérzékenyebb az üzemanyagra, erre nagyon kell ügyelni. Ezért csak OMV vagy Shellnél menj, tudom, ezek sem a legjobbak, de az országban jobbat nem kapsz. Én is mindig ott tankoltam a PDTDI-t meg a mostani dizelt, soha nem volt gond.
3/5 anonim válasza:
Sosem mertem kipróbálni miután másik, sima benzines autónál én is érzékeltem a teljesítményvesztést.
Kb. két éve próbáltam ki az OMW Max Motiont, azóta csak azt tankolok Jetta 1.9 PDTDI-be és Octavia 1.6 CRTDI-be.
A Jetta hindegindítása sokkal simább vele, a traktorhang is csökkent.
4/5 anonim válasza:
Én sima Auchan gázolajat használok + egy minimális 2t szintetikus olajat minden telitankhoz. Gyengébbnek nem érezni, fogyasztása a számítások alapján 4,6-4,7(nincs bc a kocsiban) ;közel 400e km lesz benne eddig bontatlan a motor. (1.9pd AJM 116ló füstmentes)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 22. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!