Ukrajnában tankolni?
Olvastam, a dízel ott még mindig 170Ft, ha pl. kinti Shell-nél tankolok is lehet rossz minőségű a gázolaj?
Vagy egyáltalán a határközeli kutak ugyanazt árulják mint itthon?
Kannában lehet-e hozni a csomagtartóban (iso szabványos kannában) és ha igen, egyszerre mennyit?
Saját részre, nem feketén seftelni gondoltam, csak néha kimenni tankolni, nincs vészesen messze a határ.
Egyebekből mennyit engednek behozni, alkoholon és cigarettán kívül innivalók ilyesmi pl. édesség?
És még egy kérdés, még mindig bele kell tenni a pénzt az útlevélbe, vagy a rendőr kéri a kétszázast? Régen az volt...
A kinti nagyobb kutakon normális gázolaj van, nyugodtan tankolhatod.
Kannában 10 litert lehet behozni.
Igen, néztem 210ft-ra jön ki mostanában. Még az is jó.
Az a kérdésem miszerint elvárják-e a határon a pénzt még mindig, még ha nem is "határjáró" kocsival vagyok?
Már nem kérnek pénzt. A kis bodéra ahol az utlevelet kezelik ki is van irva hogy "ukrajna korrupt ellenes.....pénzel valo vesztegetés büncselekmény.. " valami hasonlo van irva.
De elveszik bármikor a pénzt ha adod. Pl hosszu sor áll a soromponál.előre mész,katonávsl kezezel és mész is. :)
1 fő 2 doboz cigi, 1 liter szeszes ital, 16 liter sőr.
Nyiregyről járok át én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!