Haza lehet vinni az autót a GLS futászolgálatnál?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy munka után haza lehet menni vele? Illetve azzal bejárni telephelyre. Köszi előre is!:)2016. okt. 19. 07:04
1/4 anonim válasza:
Az alsó szomszédunk ott dolgozott futárként és 10-ből 9 esetben a céges autóval jött haza.
2/4 anonim válasza:
Futárcégnél vagyok én is, bár nem a GLS-nél.
Ez nagyon cég függő, hogy éjszakára hazamehetsz-e vele. Azért írom, hogy cég függő, mert általában ez úgy működik, hogy a GLS a vidéki depók üzemeltetését kiadja alvállalkozóknak. Tehát neked nem a GLS lesz a főnököd (persze az is beleszól), hanem a vállalkozó és a depó vezető. Innentől rajtuk múlik, hogy megengedik-e.
Én, ha lehetne sem hoznám haza. Jó helyt van az ott.
3/4 anonim válasza:
Nem igazán vannak autói a GLS -nek. Bár rajt a matrica, meg be vannak öltözve a futárok (vagy nem) az mind valamelyik alvállalkozó autója. Vagy az alvállalkozó alvállalkozójáé, de lehet hogy még annak is az alvállalkozója.
Így aztán az adott alvállalkozó aki felvesz azt kell megkérdezni mit enged meg és mit nem.
4/4 anonim válasza:
Így van, az alvállalkozós részét már részletezték eléggé szerintem. Viszont én nem hozom haza soha, pedig lehetne. Ha valami baja lesz hazafele menet, márpedig jópár kocsi nem a patika állapotáról híres, vagy éjjel feltörik akkor mehet a nézegetés. Rohadjon szépen ott a cégnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!