Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kanyarodva kigyorsításnál...

Kanyarodva kigyorsításnál búgó hang?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2005-ös benzines swiftemen az utóbbi időben észrevettem, hogy 1-esben, főleg kanyarodva intenzív gyorsításnál búg valami, olyan mintha a kerékjárat felől jönne a hang. Magasabb fokozatokban megszűnik. A váltó típushiba javítva lett, ez más búgás, mint az volt.

Rendszeresen szervizelt (tényleg), első tulajdonos vagyok.

Valakinek valami tipp?

Köszi előre is!

2016. okt. 18. 02:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet kerékcsapány, ezeknek a hibája kezdetben nagyobb ivben kanyarodaskor jön elő. Kesőbb egyenes haladaskor is. Nézd meg nem lazult e fel valamelyik kerékagy csavar.

Lehet féltengely is. Álló helyzetben tekerd ki valamelyik irányba teljesen a kormányt, és hirtelen indulj meg. Ha jobbra tekered a bal fog szolni...

2016. okt. 18. 06:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod, most reggel meghallgattam, egyenes gyorsitasnal is hallani. Mennyi lehet kb. egy kerekcsapagy javitas? Elviszem szerelohoz minel hamarabb
2016. okt. 18. 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Mielőtt bármit is szétszednél, nézd meg a légszűrő-csövek illesztését(fekete műanyag)nos ott zörög, kopog, morog...én ezt pontos illesztéssel kiküszöböltem, azóta csend van.

Ha rendszeresen szervizelt autó, akkor már szóltak volna. Ezek a csapágyak nem térdelnek le olyan könnyen.

(2005-ös 1.5 GS első tulaj)

2016. okt. 18. 07:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Most erekezek a 100.000. kilometerhez,azt olvastam lassan idoszeru a kerekcsapagy.

Koszonom neked is masodik valaszolo, kicsit reszletesebben le tudnad irni merre talalom azokat a bizonyos illeszteseket?

2016. okt. 18. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Dehogy időszerű,csak "hazabeszélnek"...

98'as Swiftem van,270 000 km-el..nyoma sincs morgásnak a kerekek felől..

2016. okt. 18. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Felrakattad a téligumikat?
2016. okt. 18. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem romlik el újra az a javított váltó?
2016. okt. 18. 10:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Most csereltettem gumit, es ugyanugy jelen van a hang. (Masodik szezonos ujszeru Barum)

A valto tuti jo, mindom nem olyan a bugas. 1 honapja volt javitva, annak a tunetei megstuntek teljesen. Egy kerekcsapagy volt mar cserelve tavaly. Csak intenziv kigyorsitaskor, es 1 honpja kezdodott, es egyre hangosabb. Mintha a kasztni rezonalna be a kerekivnel.

2016. okt. 18. 10:03
 9/10 A kérdező kommentje:

99%-ban varosban kozlekedek, sajnos akarhogy kerulgtem a katyukat, sokat kap a futomu.

A vezetesi stilusommal nem hiszem hogy baj lenne, kek lampast is vezetek. Tenyleg szeretve van az auto es vigyazok ra.

2016. okt. 18. 10:06
 10/10 anonim válasza:
Megtudnád írni kedves kérdező, hogy mi volt a probléma? Hasonlóval küzdök.
nov. 22. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!