Némelyik német prémiummárka miért ilyen rosszul helyezi el a tabletot az autóikban?
Többen is kritizálták már.Erről beszélek:
Nem integrálják a középkonzolba,hanem csak oda van biggyesztve.
Azért ennél a Mercinél is látszik, hogy a zongoralakk, kardánboxhoz, középkonzolhoz nem igazán passzol az a tablet.
Hasonló van az Audinál is.
Több márka, egészen jól megoldotta ezt a tablet kérdést:
Menj el a kritizált céghez formatervezőnek, és változtasd meg, a "rosszul elhelyezett tabletok" helyét.
Ha jól megoldod, bizonyára profitálsz majd belőle.
Ha nem, akkor csak egy vagy, a fikázó piti nyálcsorgatók közül. :)
Milyen "tablet" te zsenigyerek?
Az a fedelzeti rendszer (egyik) kepernyoje. Es pont a Mercinel (es a nemet premiumoknal) van jo helyen, ugyanis hasznalat kozben nem lefele, a terded iranyaba kell nezni, hanem elore, azaz a periferias latomezodben ott van az ut is. Az altalad peldanak felhozott tipusok kepernyojet nezegetni menet kozben eletveszelyes.
Képzeld el azt a szituációt, hogy GPS-szel mész valahova. Nem jobb előre nézni, mint állandóan lenézni a képernyőre?
Az egy dolog, hogy szerintem is jobb mondjuk a VW megoldása az Audiénál, de funkcionalitást nézve az Audié lehet jobb.
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Nekem pl kifejezettem tetszik, ahogy az Audinál szépen bemegy a műszerfalba. Teljesen jó így és jóhelyen is van.
Volt 11 évvel ezelőtt egy Opelom, annál is a műszerfal felső részénél a rádió fölött volt a navigáció kijelzője. Persze elég vaskos felára volt akkoriban a fedélzeti navigációnak még ebben a kategóriában is. Ezért sokan utólagonan úgy oldották meg, hogy a gyári rádió helyére rendeltek e-bayről Kínából utólagos Andriodos navigációkat. Ez így rendben is lenne, működött is, csak a sok olcsójános azt felejtette ki a számításból, hogy vezetés közben nem túl kényelmes és praktikus folyton a tördéhez levinni a tekintetét.
Ugyan ez van itt is. Sokkal jobb hogy ott van a szélvédő előtt a kijelző és nem kell lebámulni a középkonzolra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!