Tomi233 kérdése:
Ár/érték kategóriában megéri ez az autó? Nissan Almera 1.5 Acenta plusz (p2)
Figyelt kérdés
Üdv, Autóváltás elött állok, eldöntöttem hogy Nissan-t veszek megbízhatósága és felszereltsége miatt. DE és ez lehet kicsit hülyén fog lejönni, nem olcsóak ahhoz képest, hogy viszonylag fiatalok és telivannak extával? Egyszerüen gyanus nekem. Ami fent linkeltem az kereskedős de van ilyen 500-600 között 2003-tól 2006-ig. Lehet csak én vagyok eltévedve, de más autó tipusoknál fele ennyi extra sincs és drágák pl Golf4.
egyébként 700000-forint a plafon.
Várom a segítséget. Előre is köszönöm
2016. okt. 16. 15:31
11/11 anonim válasza:
Ha aktuális akkor annyi tennék hozzá, hogy ha csendesen, szepen jar a váltója, csereltek benne olajat akor vedd nyugodtan, megbízható gépek. Mivel nem újak, a kopó dolgok folyamatosan cserések lesznek ( rugó, akksi, önindito felújítás befigyelt nalam is), de ez mindnel ugy van. Egy eve vettem, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!