Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a g astra...

Mi lehet a baja a g astra öninditónak?

Figyelt kérdés
Van hogy nem csinál semmit főleg regelente ijenkor megütögetem és már jó, az a baj hogy egyre sürveben csinálja és egyre agreszivaban kel ütögetni.

2016. okt. 15. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Jesszus! Olvasd már vissza mit irkálsz mielőtt elküldöd! Valószínűleg bendix (behúzómágnes) hiba. Vegyél egy bontott önindítót (8-10e Ft) és cseréltesd ki.
2016. okt. 15. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
A bendixet nem olcsób cserélni?
2016. okt. 15. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Előbb próbálkozz meg a takarítással, és ahol kell zsírozd meg, minimális mennyiség kell hozzá.
2016. okt. 15. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Az önindítót úgy is ki kell szedni. Egy behúzótekercs 7-9000 pénz, ha nem húz be akkor csere.
2016. okt. 15. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem tökölnék a bendix cseréjével. Tele vannak a bontók önindítókkal. Ha benzineshez kell, dél-Pesten tudok neked 6e-ért. Persze azért előtte érdemes lenne az érintkezőket megtakarítani, talán csak annyi a hibája..
2016. okt. 15. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Na szét szedtem kitakaritotam a bendixet. A szénkefe elkopot belepótoltam egy másik öninditóbol.Most ugy müködik mint egy új és mintha egy vadiúj aksi volna benne.Nem ajánlom sekinek g astra öninditó kivételét akna nélkül egy napot szendvetem.
2016. okt. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!