Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogósok! Csaj vagyok, és...

Robogósok! Csaj vagyok, és úgy döntöttem hogy szeretnék egy robogót, egy kezdőnek először jobb egy lassabb gépet venni?

Figyelt kérdés
Eddig csak autót vezettem,de most úgy döntöttem szeretnék egy robogót.Nem sokat értek a témához,ezért szeretném megkérdezni,hogy egy kezdőnek,mint én,megteszi például egy Blade retro típusú gép,aminek 60km/h a maximális sebessége?Vagy ez gagyi,és mindenképp gyorsabb kellene?Száguldozni azért nem szeretnék,de lehet hogy azért valamivel gyorsabb gépet kellene venni?Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 25. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Yamaha, MKK, Malaguti, Aprilia! Márkásat vegyél. Meg érdemes egy ötvenes sportrobogót venni. Megy 90-et, nem ölöd meg magad vele.
2010. ápr. 27. 02:30
 12/13 anonim ***** válasza:
MKK helyett MBK akart lenni.
2010. ápr. 27. 16:11
 13/13 Juice_M válasza:
peugeot kalap sz@r
2016. jan. 31. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!