Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo lanos 1.4 váltásnál...

Daewoo lanos 1.4 váltásnál kissé felpörög van amikor erősebb van amikor gyengébb a motor miért van ez?

Figyelt kérdés
Légszűrő,üzemanyagszűrő, ac pumpa cserélve. Nem éremi lehet a baj a autóval alapból nincs vele semmi baj csak ennyi hogy időnként gyengébb máskor erősebb (utasok számától független) még váltásnál kissé pörög.
2016. okt. 14. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem old teljesen ki a kuplung valszeg?
2016. okt. 14. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

"időnként gyengébb máskor erősebb"

Nekem is ezt csinálja a kocsim (bár 1 hete jó a teljesítménye) és tényként tudom hogy a kipufogórendszerrel van a baj.Katalizátor,lambdaszonda stb Hihetetlen hogy mennyire függ a kocsi teljesítménye ezektől a dolgoktól...

"még váltásnál kissé pörög."

Nekem is ezt csinálja,van hogy feleslegesen felpörög a motor amikor nem kéne,de 1 hete nem csinál ilyet

2016. okt. 14. 18:21
 3/4 A kérdező kommentje:
A hátsó dobom sajna elég rohadt akkor valószínűleg azzal lesz a baj köszönöm a segítséget
2016. okt. 14. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Én elsőre a számítógépére gondoltam
2016. okt. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!