Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet, hogy ha ráadom a...

Mitől lehet, hogy ha ráadom a gyújtást az autóra, akkor úgye normál esetben lb 1200ig felmegya fordulatszám és vissza esik 8-900ra. Most ráadom felugrik 1400ig és mintha gázt adnék neki, majd p múlva vissza 900ra?

Figyelt kérdés

#hsjdjs
2016. okt. 14. 14:27
 1/7 A kérdező kommentje:
kb 5 mp múlva vissza 900ra. Bocs elírt :)1.6os vw motor benzines....Mi lehet a kínja?
2016. okt. 14. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hétfön volt diagnosztikán nem írt ki semmi hibát a gép azelőtt megint diagnosztikán volt 2 hete akkor sem. Igaz hétfő óta raktak bele 300kmt de sztem az semmi. Meg a műszerfal sem helez semmi hibát....
2016. okt. 14. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nagyon furcsa.

Átlagos autónál attól, hogy ráadod a gyújtást, nem indul be a motor.

2016. okt. 14. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:
nem gudom jobban leírni, mintha 1400 nál megakadba. Nem mindig csinàlja.Random hát azt 70 mondani hogy hideg vagy meleg motornál jön elő.szerelő azt mondta hogy hideg motornál mert, hogy hideg van kint de meleg motornál is csinálta...
2016. okt. 14. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Na azt jól leírtam : D szóval mint 1400 nál megakadni és 5 mp után menne a fordulatszám nyolc-900ra.A szerelő azt mondta hogy azért mert hogy kint hideg van de ez ugyanúgy megcsinálja meg motornál is leállítom visszakapcsolom a diagnosztika az meg nem írt ki egyik se semmi hibát. 10-ből kb. kétszer háromszor csinálja ezt valamikor 1200 nál megakad akkor 2 mp na visszaugrik .
2016. okt. 14. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha meleg motonál is csinálj akkor nem nornális természetesen.

Alapjárati motor, fojtószelep tisztítás oldja meg általában.

Persze csak ha találsz egy szerelőt akinek van hozzá kedve, nem könnyű.

2016. okt. 14. 15:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Hétfőn viszam majd kiderül. :) Amúgy Ez ha nem csináltatom meg,gallyra vághatja a motort? Meg ennek mennyi a költsége kb egy ilyen motornál szerinted utolsó? Azóta (meleg motornál) 5-6szor is adtam rá gyújtást nem produkálta... Tehát jelen pillanatban kb 12 gyújtásból 2-3szor csinálta ezt. Ez szerintem nem vészes,bár én hülye vagyok ilyen téren a kocsikhoz. :)Lények az,hogy ha így marad 1-2 hónapig az okozhat e maradandó kárt benne... Havi kb 700-100 km megy bele...
2016. okt. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!