Simson nem pörög ki 3. Ba?
Figyelt kérdés
60 as 2 felömlős henger van rajta ültetett hengerfejjel. Ráraktam egy szujó rezót 60 asra van tervezve. 1-2 be kipörög meg 2 be megy annyit mint eddig 3. Ba viszont bevaltom 3. Ba ránt eggyet mintha elkezdene gyorsulni aztan mintha egy erős szél fújná meg a motort elkezd lassúlni dombról lefele pedig megyen mint a repülő. Gyári karbi 72 fuvoka.2016. okt. 13. 20:48
1/4 anonim válasza:
Rezót dobd el jó messzire csak gyárival fog haladni azzal is csak akkor ha nincs kibelezve és tiszta
2/4 anonim válasza:
hát figyu,én ha nyélgázzal gyorsulok ki 100-nál teszem a 3.-at és még ekkor is kipörög a kerék akár,és egykerékre vágódik kis Simson
3/4 anonim válasza:
Két dolog lehet..vagy kevés az üzemanyag, vagy a kidörrentő már nagyon szűk(nekem ez utóbbi volt)...vedd le a végét, aztán ha úgysem megy,akkor esetleg benzinszint, vagy 5-el nagyobb fúvóka.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg próbálom majd nagyobb fúvókával. De viszont hirtelen rántom a gazt akkor bedurrog ha lasssan szépen felpörög. Merre állítsam az alaplapot? Gyári tirisztoros gyújtás.
2016. okt. 14. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!