Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 miért nem pörög fel?

Simson S51 miért nem pörög fel?

Figyelt kérdés
Alapjáraton hagyva kis idő után gázt húzva elősször hörög, és csak utána pörög fel, vissza esik alapjáratra, ismét gázt húzva rögtön fel pörög, tehát csak kis idő után csinálja, dús a keverék, annyi biztos, de már mindent megprobáltam szinte, arra gondolok hogy a szivató nem zár rendesen, de hidegen bezzeg a nélkül nem indul be.
2016. okt. 12. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Láttam nemrég hasonlót,ott lötyögött a benzin az úszóban
2016. okt. 12. 13:04
 2/8 A kérdező kommentje:
új az uszó
2016. okt. 12. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez gyakori simsonnál, én ezért is váltottam másra, kiesik a szimering és nem pörög fel, meg csak baszaxik. Meg utángyártott szar alkatrészek nem bírják és mindig vmi szarság van vele.

Hidegen persze, hogy nem indul be, nem automata szívatós.

2016. okt. 12. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem fogod tudni megcsinálni, hacsak nem teszel fel egy új karbit. Tipikus dolog Simsonnál. Ne piszkáld a szívatót ahhoz semmi köze ennek a jelenségnek. Annyit tudsz tenni hogy finoman húzod a gázt, nem rángatod amikor már meleg a gép. Próbáld ki esetleg hogy lejjebb teszed eggyel a súbertűt, ez enyhíthet a problémán, de könnyen lehet hogy akkor meg terhelésen nem kap majd elég benzint (kenést, hűtést) és torpanni kezd.
2016. okt. 12. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Na ismét a tipikus Magyar mentalitás két iskolapéldáját láthatjuk :"úgyseleszjó he" XD

Kérdező: mikor volt jó utoljára?

Miért cseréltél úszót?

Sokat állt?

Ha ezekre nemtudod a választ,akkor tegyél bele kisebb főfúvókát...

2016. okt. 12. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:
72-es főfúvoka van benne, 60-as, de ez a baj, hogy magától jött a baj, nem cseréltem semmit se, egyik napról a másikra. Én már arra is gondoltam hogy el van kopva a karbi, vagy kitudja,
2016. okt. 12. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyujtas
2016. okt. 14. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel más véleménye, tanácsa, akkor miért írod ki? A legkisebb esetben múlik ez a probléma a fúvókán.
2016. okt. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!