300. 000-500. 000 Ft között tudnátok megbízható, és viszonylag jó (5-6liter) Fogyasztású autót ajánlani?
Fiat Punto II
Renault Clio II
A punto megbízható, keveset eszik és elég olcsónak számít a többi kocsihoz képest. Típushibája a szervó meghibásodás. Ennél többet nem tudok, ha ezt a kockázatot vállalod akkor jó kis autó.
Nekem Clio II van. Nagyon jó kis autó. Komfortos, viszonylag jól felszerelt, keveset eszik és sehol sem rohad 15 éves létére. Megbízhatóságával sincs gondom. Nem azokra kell hallgatni aki azt mondja hogy a francia kocsi szar, közben meg sose volt francia kocsija.
Bátran merem ajánlani ezt a kocsit.
Suzuki Swift 1.3. 300-350000 körül már jók vannak, így még maradna pénzed a leendő szervizre és egyéb javításokra.
Az egyik legolcsóbban fenntartható autó,és ráadásul nagyon megbízható. Praktikusság miatt az 5 ajtósat ajánlanám belőle.
Nagyjából bármilyen japán szívóbenzin megteszi a 90-es évekből,ami 1.3-1.6 motorral szerelt,és nem nehezebb 1-1.1 tonnánál.
Swiftből 16 szelepest érdemes venni.
De ott van a Honda Civic 1.4,Mazda 323 1.5,Ford Fiesta 1.3(Mazda 121),Toyota Corolla
2#-ik vagyok :) Most olvastam ezen ez oldalon hogy egy Swift tulajdonos mennyit költött a kocsiára 5 év alatt. Ami valószínűleg az átlagosnál leharcoltabb volt
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__816..
Szerintem az 50000 munkadíjjal + a kötelező olaj+ szűrők cseréje egyáltalán nem sok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!