Miért nem áll le a ventillátor?
Figyelt kérdés
Szóval ma reggel nem indult az autó, az akksi adta be az unalmast, már tavaly télen is érezhetö volt a vége, de most, hogy kezdtek jönni a hidegek már nehezen tekerte be... Lényeg a lényeg, elmentem vettem egy uj akksit, kiis cseréltem minden tuti... Aztán indtózás faszán indul minden mondom oké, kulcs kivesz és a hütö egyszerüen nem hajlando leállni csak pörög-pörög.. ha lehuzom az akkusarut, és vissza akkor alapbol nemkezd el pörögni, de egy inditás aztán kulcs kivesz és semmi, egyszerüen nem hajlandó leállni... valakinek tipp hogy milehet a baj? összefüggésbe lehet e az uj akkumulátorral, hiszen eddig nem csinálta?! és kb mennyi pénzböl lehet ezt majd orvosolni?! köszi elöre is :)2016. okt. 13. 17:40
1/2 anonim válasza:
Hőfok kapcsoló gomba csere,szerintem. nem nagy tétel
2/2 anonim válasza:
Inkább a relére tippelek,nálam meg pont nem kapcsolt be soha,a hőgombának nemvolt semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!