Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó lenne mutatósabb...

Melyik autó lenne mutatósabb a 3 közül egy esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

melyik lenne a 3 közül mutatósabb egy esküvőre?

2016. okt. 11. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a 3 közül a Jeep-re szavaznék, bár nem tudom mennyire fontos terepjáró esküvőre. A Passat az snassz, semmi extra, a Volvo meg túl bumfordi.

De akkor már egy Passat CC, vagy egy zsír új Passat:

[link]

[link]

2016. okt. 11. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Csalóka a kép... abban egyetértek, hogy a passat snassz, valszeg több ezer fut belőle az országban, de én a volvóra szavazok. Sokkal nívósabb autó, mint egy sajtburgerzabáló Jeep, inkább való eseményre, már a letisztultsága miatt is. Azért a színe sem mindegy!
2016. okt. 11. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Jeep.
2016. okt. 12. 05:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a Volvo-t választanám.

Bár saját esküvőmre apám kocsiját kértem el (Jetta 2006). A kölcsönzési díjat meg ráköltöttem az autóra: teljes külső-belső takarítás (teljes belső kárpit tisztítás, tartós wax kívülre, ...).

2016. okt. 12. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ebből a felsorolásból inkább a Volvo. De valami nagy tepsi szedán lenne az igazán stílusos.

[link]

2016. okt. 12. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
XC60
2016. okt. 12. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Volvo
2016. okt. 12. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Esküvőkre általában szedánokkal szoktak menni, anyámék azt hiszem egy W124-es Mercivel mentek 86-ban, az akkor egy 2 éves autó volt. Szerintem egy szép szedán elegánsabb, mint egy böszme SUV.

Na de azért nehogy már mi döntsük el milyen autó legyen az esküvődön, vagy valakidnek az esküvőjén. :)

Azt válasszátok, ami nektek tetszik, ne azt, ami nekünk.

2016. okt. 12. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Jeep
2016. okt. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!