Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy (! ) embernek első motor?

Nagy (! ) embernek első motor?

Figyelt kérdés

Helyzet a helyzet: 194 cm vagyok, és 140 kg, az átlagember által "hústorony"-ként emlegetett emberféle. Elhatároztam, hogy 28 éves fejjel megszerzem a jogosítványt, méghozzá az A Korlátlan verziót.

A gondom/dilemmám/félelmem ott kezdődik, hogy már egy autónál is gondban vagyok amikor el kell helyezkednem az anyósülésen, hát mit fog szenvedni alattam egy kétkerekű masina, ha egyszer én ráülök! És akkor még csak az egyhelyben állás közbeni nem szétpattanásról beszéltünk, a közlekedés még a kanyarba (höhö, érted) sincs...

Elenyésző motoros tapasztalatom van, cirka 14 évesen ültem utoljára öreganyám Babettáján, az kellemes volt, azóta semmi, viszont nem vagyok az a nagyképű, jaszkarizós kivagyi ürge.

Kérdésem igazából, hogy milyen motort, milyen típust/gyártmányt kellene nekem venni a jogsi után, hogy megtűrjön engem (ritkábban az asszonyt, aki +65 kiló), és még nyújtsa is azt a sokat ajnározott "dinamikus vezetési élményt"?

Nem szeretném a gatyámat kifizetni rögtön kezdésnek, használt gépben gondolkodok főként, lehetőleg 750ezer alatt/körül.

Köszi, hogy idáig elolvastátok. :)

2016. okt. 11. 20:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9: köszi a tippeket, ránézek ezekre a típusokra.
2016. okt. 13. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
bmw gs, aprilia pegaso, honda xl, transalp,yamaha xt, suzuki dl, ktm 690, kawasaki versys, nézegetni kell, olvasgatni először, hogy melyik típus tetszik
2016. okt. 14. 21:39
 13/13 anonim válasza:

Ha már korlátlan jogosítvány kontra robogó és akkor döntse el mit szeretne... [link]

Van azért olyan robogó amit nem vezethetsz Bs jogsival elvileg ;)

2019. ápr. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!