Egy kawasaki er-6n első motornak?
Figyelt kérdés
Most csinálom az A2 es jogsit és egy 35kw os kawasaki er-6n t néztem ki. Egy ismerősöm azt mondja kezdjek kisebbel pl. 50-125 ccm is motorral mert nincs sok km mögöttem motorvezetés teren. Én nem értek vele egyet mert nagy motort is lehet elején óvatosan vezetni és szerintem az éves rutin nem biztos hogy jobb vezetővé tesz. Jogositvány megszerzése után mindenképp elmennék vezetéstechnikai tréningre. Ti milyen véleményen vagytok? Tapasztalatok is érdekelnek.2016. okt. 1. 11:57
1/4 anonim válasza:
Ha valóban 35kW-ra fojtott verzióról van szó, szerintem tökéletes választás. Ennek már nagymotor súlya és viselkedése van, jól meg fogod tanulni nem lesz vele gond. Ráadásul ha tényleg ilyet veszel, akkor két év múlva lerakhatod korlátlanra, ráadásul a tanfolyamon és a vizsgán is használhatod a saját motorod, ami szerintem nagyon jó. Szóval én azt mondom, ez egy jó döntés lenne első motornak, 125-ös kategóriát nagyon hamar megunod, de még talán a 250-et is. Ez a 35kW szerintem egy nagyon jó szabályozás.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek. És én is úgy gondolom hogy hamar megunnám a kisebbet hisz már a vizsgán is nagyobb motorral megyek.
2016. okt. 1. 12:16
3/4 anonim válasza:
Nekem volt, 2 hónapja adtam el. Abszolut kezes és könnyen irányítható gép. Simsonnal is ki tudod törni a nyakad de ha van benned némi felelősségtudat és előrelátás akkor nem kell a villanyoszlopról lesikálni majd az agyad maradványait. A 35kw duplán jó választás, mert a karbi egyetlen alkatrészének cseréjével meg tudod szüntetni ezt a teljesítmény korlátozást és nem fogod 2 hónap után megunni a választott gépet.
4/4 anonim válasza:
csak ha valóban 35Kw mert egyéb esetben zürbe keveredve bajt okozhat okirat hamisitás bizti csalás jogsi ugorhat tehát nem csak a forgalmi szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!