Motorokon ha felfújható az első teleszkóp, abba milyen gáz megyen?
Figyelt kérdés
felfújtam sima levegővel, 2x3bar van benne és még így is koppan2015. okt. 4. 19:43
2/12 A kérdező kommentje:
értem, és nitrogént hol tudok venni? milyen nyomásra kell felfújni?
2015. okt. 4. 20:01
3/12 anonim válasza:
Elmész egy gumishoz, és megnyomja neked nitrogénnel. De nem ettől koppan le. A 3 bar, az 3 bar. A nitrogénnek elhanyagolható a hőtágulása.
5/12 A kérdező kommentje:
nem olajos szelep van a tetején
Penta Torete 125
2015. okt. 4. 20:13
6/12 A kérdező kommentje:
*de megyen bele kb 1dl olaj is az aljára
2015. okt. 4. 20:22
7/12 anonim válasza:
A Nitrogén a kavitáció(az olaj felforrása,begázosodása) megelozésére van benne.
8/12 A kérdező kommentje:
értem, vagyis nitrogén nélkül nem ér semmit az egész
2015. okt. 4. 22:48
9/12 A kérdező kommentje:
olajjal meddig kell feltölteni? mennyi nitrogén megy bele?
mivel csak annyi olajat öntettem vissza amennyi volt benne, az évek során nem tudom mennyi csoroghatott ki
2015. okt. 4. 23:02
10/12 anonim válasza:
Nézz utána a gyári mennyiségének...a cbr-embe száranként 3.5 dlkellett...de a leütés nemhiszem,h amiatt lenne mert az olaj igazából a vissza csillapításnál fontos...sztem vagy el hanytlott a r7gód vagy elfosta magát a lengés csillapító szár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!