Ez az autó miért csak ennyibe kerül?
2007-es akkor miért kerül ilyen kevésbe ? Voltunk ott nem ezt az autót keressük de kiprobáltam és minden probléma nélkül megy is akkor miért csak ennyi ? 323F mazdákat nézek magamnak abból 6-700-ért is csak 2001-2 körülieket kap az ember .
Ne haragudj kérdező, de csak én kezdem azt érezni, hogy próbálsz minket meggyőzni arról, hogy az általad linkelt autó egy jó autó?
Én lehet akkor inkább már erre mennék rá, nincs benne 300.000 km. A javítás árát ráfizeted a kérdésed linkjében szereplő autóra és megkapod ezt, ha mindenképp Lacetti:
Igen, erre még rájön az átírás + biztosítás, tehát biztos 1 millió fölött lennél valamivel, de lehet hosszabb távon jobban megéri, mint venni egyet 700-ért, és elkezdeni azt kalapálgatni, majd kijössz 1 millió környékén.
Igen, és csak ideiglenesen kivont. Bár az vezetőülés külső oldalát ott sem fotózták el.
Chevrolet és Lacetti, Mazda 3-asból is nagy szerencsével, de a Kia és Hyundai közt is találni jót. Bontott alkatrész mindhez, és első márkához utángyártott is bőven tuti van, mert GM gyártmányok.
Koreai autók ára presztízs miatt esik nagyon, és azok elfogásozási, és belsőjelzések minősége miatt. Bár ez a Daewoo és koreai Chevrolet-nél is megvannak. - hisz mind koreai.
A Lacettit is és az AAA autót is felejtsd el, hogy létezik!
Utóbbiakat főleg!
Hirdetés alapján hibátlan egygazdásnak, csak márkaszervizesnek hirdettek egy Octáviát, amit ki is próbáltam.
Próbaút során kiderült, hogy hamarosan kupplungot kell cserélni, a szervízkönyv adatai alapján feltett kresztkérdésekre pedig bevallották, hogy valószínűleg mégsem csak egy előző tulaja volt és hogy tekert is lehet. Elköszöntem, soha többet vissza nem mentem. Dasweltautótól vettem garis használtat inkább.
Ne vegyél Lacettit. Nem sznobság, de a régebbi Daewoo/Chevroletek egyszerűen nem jó autók. Ezalatt nem szt értem, hogy elromlik többször, mint egy másik márka, hanem hogy szörnyűek az anyagok, csúnya a beltér, nagyon rossz a váltó,elmaradott biztonsági extrákban, gyengék vagy sokat fogyasztanak a motorok.
A link valamiért nem működik(lehet már megvetted?) de lehet rendőrségé volt, meg akármi. AAA autó amúgy is kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!