Ha a benzinkutas mondjuk benzin helyett diesel-t tankolna bele a kocsiba figyelmetlenségből akkor mi történne?
Hát hallod te egy eléggé szánalmas okoskodó csíragyerek lehetsz.Tipikus "belekötök mindenbe mert én vagyok a legokosabb" mentalitásod van
"Ha a benzinkutas mondjuk benzin helyett diesel-t tankolna bele a kocsiba"
Ez egy elméleti kérdés.Feltehettem volna fordítva is a kérdést,a lényeg ugyanaz.Az összes válaszoló tudta hogy mi a kérdésem lényege de neked muszáj volt belekötnöd ebbe.
De ha már itt tartunk akkor én is áttérek szőrszálhasogató módba: Igaz hogy nem fér bele a töltőpisztoly a nyílásba de attól még akkor is lehet dieselt tankolni benzinesbe.Még akkor is ha teljesen egyértelmű hogy nem a megfelelő üzemanyagot fogja beletankolni az illető a kocsiba
Nem tudom mi a szakmád,de akármi is az biztosan pályát tévesztettél,szerintem filozófusnak kellett volna elmenned...
oda-vissza igaz, mindkettőt félre lehet tankolni, hiába vastagabb a gázolaj csöve, simán belefér a benzines lyukba, autófüggő.
Mi történne ?
Elismeri, hogy hibázott és elnézést kér. A kirúgás és felelősség cégtől függ. Pénztártól való távozás után reklamáció nincs, aki ezután beindítja meg is érdemli.
Pár liter még nem okoz gondot, jól tele kell nyomni, és keveredik annyit, hogy nem lesz baj belőle. Ha sok ment bele, akkor az autós eldönti, hogy vontatás vagy helyben szívás. A pénzügyi dolgok pedig megbeszélés kérdése. Meg lehet oldani jegyzőkönyv nélkül is, valaki nem foglalkozik vele. Szerencsére vannak jóindulatú autósok, akik kifizetnek minden költséget.
kutas vagyok, remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!