Tempomat okozhat ilyet?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi történik, de a jelenség a következő:
Ha nem használom a tempomatot minden oké nem dob hibajelzést semmi.
Ha bekapcsolom akkor működik maga a tempómat, de rövidesen ( véletlenszerűen) egyszercsak kigyullad a check engine lámpa és valamilyen hibakód kerül bele: o2 szenzor hiba, gyújtás hiba most meg A/T gear malfunkcion. Azután meg pár 100 km után kialszik a lámpa .
Mit csinálhat a tempomat?
2016. okt. 8. 18:34
1/5 A kérdező kommentje:
A swipe csak kijavította a tempomatot tempómatra:)
2016. okt. 8. 18:36
2/5 anonim válasza:
Ha ugyanolyan használatnál össze vissza mindenféle FALS hibákat kidobál, akkor én valami elektromos zűrre gyanakodnék, kontakt vagy testhiba, zárlat valahol stb..
3/5 A kérdező kommentje:
De honnan tudom, hogy ezek FALS hibák? Pl. a váltóiba sík úton váltás nélkül jött:(
2016. okt. 9. 08:14
4/5 anonim válasza:
Talán meg kellene nézni a hibatárolót, kiolvasni a hibákat, ellenőrizni, hogy tényleg valós hibák, vagy csak véletlenszerűen betárolt hibák. Az automata sík egyenes úton váltás nélkül is le tud menni vészprogramba, ha olyan helyzet áll elő a váltón belül :D
5/5 anonim válasza:
Onnan tudod, ahonnan pl. az előző beíró mondja: ha az automata váltód hibát jelez, vészprogramra kapcsol és azt észre fogod venni. Én is valami eletromos hibára tippelek, érintkezési gond. Ha olasz az autód, akkor meg természetes, hogy néha ez az felgyullad, majd elalszik benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!