Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik négy évszakos gumi jó?...

Melyik négy évszakos gumi jó? Sava Adapto vagy Debica Navigator 2?

Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg lenne jobb megírnátok?
2016. okt. 8. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hová utaznál kedves?
2016. okt. 8. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyilván a nagyobb márkák közt vannak ettől/ezektől jobbak. Kérdés mennyit szánsz rá, hanyas méret kell.
2016. okt. 8. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom feltűnt-e a kérdezőnek, de az utazás rovatba írta ki a kérdését.

Az, hogy tekergeti a kormányt, és rossz szakmunkásképzőbe íratták a szülei, még nem magyarázat erre.

2016. okt. 8. 12:14
 4/10 A kérdező kommentje:
sokan téli gumit használnak még nyáron is! Miért? Mert azt gondolják hogy kamu az egész gumi tesztek. Csak a pénzről szól az egész. Jön a szezon nyáron-télen és akkor cserés ez mennyibe is kerül? 5-6000 forint. a téli gumi jó nyáron is jól tapad. A szervizeknek nem érné meg ha senki sem menne be hozzájuk gumit cserélni. Ez nekik nem biznisz
2016. okt. 8. 13:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg hova írjam a kérdést? ez is része az utazásnak nem? van egy statisztika mely szerint az autósok 70% nem használ téli-nyári garnitúrát
2016. okt. 8. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha pár évig megtartod az autót és nem 2-3000 km futással számolsz évente akkor megéri a téli-nyári garnitúra külön felnire szerelve.

A kérdésedre válaszként a Debicat jobbnak tartom.

2016. okt. 8. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Ajánlanám az ADAC gumi teszteket. Válasz ez alapján. De egy minőségi négy évszakos garnitúra árából lehet venni már külön téli és külön nyári garnitúrát is hasonló minőségben.

Egy időben én is 4 évszakost akartam venni de sok után járással erre jutottam.

[link]

[link]

Magamnak idén Yokohama V905 vennék télre, de még sokáig jó lesz ami van.

2016. okt. 8. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy téli gumi eszméletlenül csúszkál nyáron nem ajánlom - négyévszakosból csak kétfélét vennék meg:

-Michelin Crossclimate

-Vredestein Quatrac 5

2016. nov. 7. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezek alsó kategóriás 4 évszakosat, inkább vegyél télit egész évre, sokkal jobban jársz vele.

kb 350000 km balesetmentes téli gumis vezetési tapasztalattal azt mondanám, nyáron nagyon melegben kb 2-3 méterrel hosszabb a fékút egy átlag nyári gumihoz képest. Néha kicsit nyikorog, nem kopik nyáron sokkal gyorsabban mint télen. Dinamikusan vezetek, gyorsan megyek kanyarban, a sebesség határokat annyival lépen át, hogy még ne büntessenek meg.

Később , meg, ha lesz rá keret vehetsz mellé akár egy garnitúra nyárit. Évi 10000 km alatt teljesen felesleges a 2 garnitúra, mert el öregszik, mielőtt elkopnának.

2016. nov. 8. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha még aktuàlis akkor én is Michelin Vredestein vagy Goodyear 4 évszakost ajànlanék!
2017. nov. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!