Mostanában nincs az autómban fényszóró, lehet merült akkumulátor gond?
Nem hinném.
1. Ha jól sejtem indul az autó, ha mindig bikáznád tudnàd hogy kéne új akksi
2. A generátor járó motornál tölt, tehát merült akksi esrtén is bikázás után egyből kellene legyen világításod.
Olyan autóról még nem hallottam amiben egy elektronija letiltaná a világítást bizonyos feszültség alatt, pedig bikáztam újabbakat is.
A műszerfal világítás a helyzetjelzővel is kell menjen, érdekes hiba, de én a kapcsoló környékére tippelnék. Valami érintkezési hibás dolog.
Nem ismerem az kocsik elektromos rajzát, de esetleg lehet benne komfort modul is (gyári/utólagos) és ez zavar be.
Öcsémnek pl nem lehetett lekapcsolni az első ködlámpáit, később pedig tompítottja csak nyitott ajtóval és indexszel/vészjelzővel volt. Egy érintkezésihibás komfort modul volt a ludas.
Esetleg keresd meg és mozgasd meg. Lehet azért lesz jó idővel mert bemelegszik az utastér/motortér/a technika. Ez magyarázná hogy hidegben fokozódik.
Ennek sem tudom az okát: lakókocsikban 12V-os T10-es izzókat télen felkapcsolom, majd kell egy kis idő mire felkapcsolódik. Ez is hasonló, de csak röhögök rajta, nem zavaró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!