1-esben es 2-ben neha lefullad, szaggat az auto. Mi baja lehet?
üzemanyagszűrőt nézd meg, szerintem.
Lehet cserélni kell már, vagy szimplán korábban valami dilettáns barom fordítva rakta be (én így jártam, amikor megvettem az autót, fordítva volt benne, és attól fulladt, ugyanígy 1-es és 2-esben, főleg tötymörgésnél, de néha fordulaton is fulákolt) A benzinszűrőn jelölve van nyíllal az áramlási irány.
Esetleg még egy légszűrőt is próbálj cserélni. Ha egyik se oldja meg, akkor lehet a katalizátorod kezd eltömődni, esetleg szétesett.
De előbb az első két verziót játszd végig.
a rossz gyertyakábel miatt szerintem állandóan hülyén viselkedne, és nem is igazán fulladást okozna, szerintem.
Ha rossz a gyertyakábel, akkor "áthúzhatnak" egymásra, és nem jókor jó helyre megy a szikra.
Akkor tényleg a kipufogó környékén kell keresgélni. Ha nem tud megfelelően "kilélegezni" az a szerencsétlen, előfordul hogy fullad. (próbálj meg sokáig egy almával a szádban lélegezni :P)
Jártam úgy, hogy a katalizátor egy része széthullott, és az eldugította. Kiütöttük a felét annak a fehér matyinak benne, és jó lett, és meglepő módon a típusra előírt károsanyag kibocsátási határokat se lépte át utána.
Ha szaggat és akadozva húz az lehet gyújtásrendszertől,lehet üzemanyagnyomás miatt,lehet falsot szív,lehet koszos a folytószelep
Így első körben itt keresném a gondokat.
nemigazán ez a jó megoldás.
Ha nem értesz hozzá, vidd el valami szakihoz, hogy nézzen bele.
Ugyanilyen kocsim van, de nálam csak az a jelenség, hogy alacsony fokozatban 1-2 másodperces kihagyások vannak.
Autóvillamossági szerelő szerint a gyújtótrafó kezdi megadni magát, de biztosra csak akkor tudja mondani, ha már hosszabb időkre beáll a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!