Ford focus 1.4 2003 modell hideg meleg indításnál 1-2-3 és még 4ben is szaggat a motor mitől lehet?
Figyelt kérdés
Úgy tudnám leírni, mikor váltok és gyorsítok vagy ellenkezőleg lassítok, de utána gyorsítanom kell akkor, olyan mintha homokszem kerülne a fogas kerekek közé és akadozik és eléggé érezhető és pár másodperc múlva abba marad.2016. szept. 29. 21:35
1/3 anonim válasza:
Lehet gyújtás probléma is, de valószínűbb, hogy össze van kormolódva a rendszer. Vidd el szerelőhöz kitakarítja neked EGR szelep stb., olcsón megvagy. Hasonló problémám volt a Suzukimmal, PCV szelepből dőlt a korom tisztításnál, azóta jó. Ha sokat használod rövid utakra a kocsit, vagy mindig nagyon hamar elváltod a fokozatokat akkor összekormolódik a rendszer. Lehet nem ártana ha jól meghajtanád a gépet, hogy történjen tökéletes égés is a motortérben, pörgesd ki 5ezer fölé nyugodtan.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem rég voltam szervízben cseréltek gyertyákat kitakarították a fojtó szelepet már nem annyira rángat mint szervíz előtt. De még mindig érzem, hogy nem tökéletes teljesen. Elvittem egy próba körre és mondtam hogy még mindig rángat utána még pár dolgot át néztek rajta és át tisztították.
2016. szept. 30. 06:29
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Gyertyakábelek ne keresztezzék egymást, áthúzhat és az torpanást okozhat, bár ennek nem nagy a valószínűsége. Nálam is úgy volt, hogy gyertyakábel, gyújtás elosztófedél és rotor csere, gyertya csere, fojtószelep takarítás. Még az injektor fej is elkoszolódhat. Hajtsd meg a gépet, aztán ha utána is csinálja, akkor vidd vissza. Még map szenzor, lambda szonda is lehet, rossz értékeket kommunikálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!