Defekt a kocsimon? Melyik a rosszabb, az első vagy a hétsó kerék balesete?
Ma délután összeszedtem egy szép kis szöget az úton... a bal elsőmet kjapta el.
Tudom,hogy ilyen naponta előfordulhat, de mégis azon gondolkodom,hgoy "szerencsés" voltam-e hogy az első kerék lett az áldozat, vagy a hátsóval kevésbé jártam volna pórul...
meg egyáltalán,hogy szedtem fel a szöget, hisz az csak gurul...mi az esély arra hogy pont a gumiba fúródjon, ekkora pechem lenne...?
tapasztalatokat várnék.
Ha csak belefúródik,akkor legtöbbször le se ereszt,de utcai normál körülmények között biztosan nem azonnal ereszt le,így van idő reagálni.
Ha durrdefekt,akkor viszont talán szerencsésebb ha a hátsó keréknél,de nagy sebességénél már nagyon sok minden közbeszól.
nagyon sok embertől hallom,hogy ha szggel találkozik, akkor azonnal érezhető hogy laposabb a kerék s tuti ereszteni kezd.
Akkor hogyan lehetséges az,hogy valaki úgy szedi össze,hogy abszolut belemegy és -mint írtad-nem ereszt-, más pedig "szépen" belemegy és már kész is az eresztés?
Az hogy érzed hogy elkezd ereszteni az kicsit távol attól,amikor kirobban alólad a gumi.
Defektet kapsz,érzed,indexelsz és félreállsz,nincs ebbe semmi extra.
Az meg hogy leenged-e,az függ az adott gumitól,szögtől,és attól hogy hova és milyen irányba fúródott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!