Miért vacakol az automata váltóm ha 3-4. sebességbe kellene váltania?
Kb 2 hete csinálja és baromira idegesit. Ha szépen lassan nyomom a gázt 0-ról, akkor elkezd gyorsulni, felvált 2-esbe, 3-asba, stb. nem gond. Viszont ha meg kell állnom, mondjuk egy pirosnál, utána csak 2-esig jut el, 3-asba/4-esbe nem tudja magát felrakni, hanem csak pörög, egyre nagyobb fordulatszámon... Nagyon gázos, piros lámpák után általában félre kell húzódnom és leállit-újraindit. Akkor minden jó megint a következő sebesség-visszaváltásig.
Van esetleg ötlete valakinek?
szerintem ezt így nemnagyon lehet megmondani, vidd el egy márkaszervízbe és ott biztosra megmondják / megcsinálják
egyébként milyen autóról van szó?
Akkor márkaszervizben 400e Ft lesz... (Emil-Frey)
Inkább nézesd meg megbízható, hozzáértő szakival, ő meg tudja mondani. Lehet, hogy nem túl nagy a baj, de az is lehet, hogy "cserére érett" a váltó.
Ezt anno elfelejtettem megköszönni.. köszzépen a tanácsokat :)
Elvittem végül szervizbe, és meg tudták buherálni softwaresen, úgyhogy kis pénz volt, 85 dolcsi. (20.000 huf)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!