Mire figyeljek használtautó vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Most tervezek a hétvégén autót venni, és picit meg vagyok tőle ijedve, mert első autóm, és igazából elég keveset értek hozzá. Eredetileg jott volna velem egy autó szerelő, de mivel elég messze van az autó, így nem vállalja. Szóval a kérdés hogy mit nézzek meg alaposabban mielőtt megveszem? Lesz egy tesztvezetés is, ott kb 10 kilométert fogok vele vezetni mielőtt kifizetem, úgy gondolom annyi alatt lehet tesztelni az autót. Utána pedig haza fele 350km. (Amire kapok garanciát, hogy az autó probléma mentesen haza fog hozni)2016. okt. 5. 06:03
41/43 anonim válasza:
Jé, milyen meglepő, hogy mégis csak egy tákolt f0schtalicska volt...
42/43 anonim válasza:
Köszömjük az információt. Ilyenkor mondjuk láthatod, hogy akik azt írtuk, hogy meg ne vedd, el se utazz annyit érte, nem véletlenül írtuk le. Minden esetre örülök, hogy egy normális darabot sikerült venned. (én linkeltem be a kinézett tuning cuccot még az elején)
használd egészséggel !
43/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. okt. 12. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!