Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire éri meg belekezdeni...

Mennyire éri meg belekezdeni a kamionsofőrködésbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most 19 éves vagyok és őszinté szolva valahogy sok minden nem érdekel a vezetésen kívül. Jelenleg egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kezdjek magammal, mit dolgozzak, az iskola ahol tanulok nem igazán fogott meg. Valahogy most csak sofőrként tudom elképzelni magamat a jövőben. Több mint 2 éve van jogsim, franciául, angolul középszinten tudok.

Mennyire javasoljátok ezt a szakmát, milyen képzéseket kell elvégezni kezdésként, mely cégekkel vannak tapasztalataitok, hol lenne majd érdemes kezdeni?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2016. okt. 4. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-es, ne menj egyetemre. Ha van már valami szakmád.

Én fősulit toltam, megbántam, de nagyon. Mentem volna 22 évesen (amikor kijöttem a műszaki szakközépből, 2 szakmával a kezemben) a szakmámba dolgozni, vagy kamionozni/furgonozni (egy osztálytársam kamionos lett rögtön a suli után, azóta se bánta meg, eltelt már 10 év). De nem, én baromállat belevágtam a felsőoktatásba. Nem volt nehéz, különösebb erőlködés nélkül meglett a diploma, első félévben buliztunk orrvérzésig (néha szó szerint), de a végén eszméltem fel, hogy bazzeg, elb@$ztam 3,5 évet a nagy büdös semmire. Azóta ez csak erősödött. 2010-ben végeztem, a fősulival, és azóta is csak szopás volt az életem, irodista lettem, de lassan talán helyre rakom a dolgokat (elkezdtem újra taxizni, pár év múlva meg lehet megyek furgonozni, ezt majd az idő megmondja, de az tuti, hogy irodába SOHA A BÜDÖS ÉLETBE VISSZA NEM ÜLÖK, ha 1 millás fizut ajánlanának -amit persze tutira nem fognak- akkor se!!)

Kamionozás is vonz, csak ott több dologra kell figyelni (pl vezetési idő), illetve "redszeresen" megújítani a GKI-t, stb.

2016. nov. 22. 09:49
 12/12 mi a fene válasza:
Fiatal vagy, próbáld meg. Ami nem öl meg, az megerősít.
2016. dec. 2. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!