Kisautót nőnek max 1,5-millióig?
Sziasztok. Feleségem 15-éves Puntóját lecserélnénk valami fiatalabbra. Teljes a káosz a fejünkben, mindenki mást mond és ajánl. Kisautó benzinmotorral klímával 5-ajtóval. Második autó lesz, főleg vidéki városban használva.A keret úgy 1,5 millió. Szóba jött D-corsa, Swift, Polo, újabb C3, Clio...
Mit ajánlanátok?
Az autócsere eldöntött tény és nem erre szerettem volna tanácsot kapni, hanem hogy mit érdemes venni.
Yaris nekem bejön, én többnyire műszaki oldalról közelítek az autókhoz, de feleségem nem szereti. Azt azért el kell ismernem, hogy a japán kisautók beltere valahogy nehezen jön be európai szemmel. (vagy csak az enyémmel? :) A csecsebecsékkel teleszórás nem ugyanaz, mintha szép egy beltér és esetleg van funkciója. (Lásd: a németes beltér gyakran komor, de funkcionálisan minden a helyén van)
Tudom,hogy nem ugyanaz,de..
Van egy műszakilag megfelelő,fogyasztás,biztonság minden patent,csak csúnya belsejű autó
VAGY
Van egy gyönyörű belsejű, de műszakilag kifogásolható autó..Nyilván az elsőt választaná a legtöbb ember.
Lehet én vagyok az igénytelen,de nekem a legtöbb autó belseje bejön. (Kezdve a Lada Samarától, a régi VW Jettán át, a legújabb bmw-ig)
btw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!