Suzuki lets2 robogóba melyik dugattyút érdemes beletenni?
Figyelt kérdés
Prox,(10500Ft) TKR, (8500Ft), vagy Taiwani? (3400Ft)2016. okt. 3. 10:13
1/6 anonim válasza:
Legjobb lenn a gyári,a hőtágulási tényezők miatt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de melyik a gyári? Az sem biztos, hogy a Suzuki maga gyártja a dugattyút, mert sehol nem találtam Suzuki gyártmányú dugót, találtam 3 félét, de hogy melyiknek milyen jellemzője van, azt sehol senki nem közli. Csak sötétben tapogatózom, pedig egy dugattyú nem játék.
2016. okt. 3. 19:52
3/6 A kérdező kommentje:
Sőt, van ahol mindenféle dugattyú kapható, de kiderült, hogy szinte mindegyik magyar gyártmány.
2016. okt. 3. 19:53
4/6 anonim válasza:
A gyárit sem a SUZUKI gyártja,csak van egy beszállítója és ahoz vannak tervezve az illesztések.A Taiwanit kilőném,mert nem valami minőségi.A másik kettő közül sztem.Ha a TKR valami török cég ,őt is kilőném,mert nem valami jók azok sem minőségben.Marad az első.
5/6 A kérdező kommentje:
Az sem lenne egy utolsó, ha valamilyen adatlap lenne ezekhez a műszaki cikkekhez, mert semmiféle információt nem közölnek. Vannak magyar gyártmányok, nagyon szép csomagolásban, de azokról sem tudni semmit. E-bay-n találtam olyan dugattyúkat, amik szinte fillérekbe kerülnek, - kb.2000Ft a készlet, gyűrűvel, csapszeggel, zégerrel, - a szállítás meg 4000Ft. tulajdonképpen így, hogy semmiféle információ sincs róluk, mindegyik zsákbamacska, talán még a legdrágább is. A minap vettem FA szappant, (Ez valamikor márka volt), de olyan büdös, hogy kidobtam). Sajnos, ma talán nincs olyan termék amit nem hamisítanak, vagy ha az "eredeti" gyári jelölés van rajta, akkor is lehet, hogy valahol úgy gyártatják, csak hogy olcsó legyen. A lényeg az, hogy elhasználódjon, több fogyjon. Van egy hűtőm, ami 40 éves, - LEHEL , - és kifogástalan, csak már a kasznija kopottas. Viszont van egy hiper-szuper német fagyasztós hűtöm, ami 6 év után bedobta a törülközőt. Sajnos, sok esetben ma már nem az, aminek látszik, vagy aminek jelölik. Azt hiszem elkezdem a legolcsóbb dugóval és ha nem bírja kicserélem drágábbra. A felfúrást, honolást magam csinálom.
2016. okt. 4. 05:41
6/6 anonim válasza:
Vigyázz az illesztési méretekkel.A szrabbaknak a hőtágulása jóval nagyobb ,mint a minőséginek.Ha szűkre fúrod,akkor az megszorul,ha nagyobbra akkor meg lóg mint bíró sggébe a lófsz.Nem is beszélve a gyorsabb kopásról.Most találd ki, milyen illesztéssel fúrod.Az alapvető adatok hiányában,csak sacperkábé lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!