Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 2. generác...

Mi a véleményetek a 2. generációs Mitsubishi Eclipse-ről?

Figyelt kérdés

2évig gyűjtögettem autóra és most összehoztam annyi pénzt amiből vehetnék egy számomra megfelelőt. Már kb 3 éve bele vagyok bolondúlva a 2. generációs Eclipse-be. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire drágák bele a kopó alkatrészek, illetve mennyire megbízható. Az autóra, felújítására összesen kb 5000euróm lenne, külföldről hoznám be. Azt gondolom, hogy a karosszéria elemek elég borsos áron futnak az autó ritkasága miatt, de ha jól tudom motorikusan megeggyezik a Galant-al.

2.0 benzines motorban gondolkodom.Egyszerűen szerelmes vagyok a formájába. Az, hogy nem praktikus nem érdekel, mivel csak egyszer vagyok fiatal :) 20/f

2016. okt. 2. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó véleményem van róluk. Kicsit költségesebb mint egy átlagosabb autó de ezt te is tudod a leírásod alapján.
2016. okt. 3. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó vétel lehet,de olyat érdemes keresni,ami gyári kinézetű,és jó állapotú a karosszéria.

Ha tetszik az Eclipse,akkor megnézheted a Toyota Celica-t és a Mazda MX6-t is,ezeknek is hasonló a formájuk.

2016. okt. 3. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Mint minden hasonló korú japán autó, az Eclipse is szeret rozsdásodni, jellemzően a küszöböknél és a sárvédőíveknél. Motorikusan nagyon megbízhatóak, az alkatrészáraknak pedig utána tudsz nézni a Bárdi vagy az Unix webshopban. Mivel ezekből az autókból elég kevés van, bontott alkatrész se nagyon van hozzájuk, úgyhogy lehetőleg ne törd meg.
2016. okt. 3. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, miután megvenném mindenképpen hamar rendbe tenném és lefestetném. Énis valami gyári kinézetűt szeretnék, szép felnikkel. Ez az az autó amire nem kell semmi ,,tuning'' :)
2016. okt. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!