Miből van némelyik embernek drága autója?
Mondjuk egy 6-os x6-os Bmw vagy mondjuk az új Mercik mondjuk egy cla-cls, azért a 10 millió is csak 10 millió nem kevés pénz!
Pl Budapesten minden 2. autó hasonló..és 30 éves faszik,nők vezetik.
Az olcsóbbakhoz 3-4 millióshoz,mondjuk egy e90 vagy e60-hoz könnyen hozzá juthat az ember,mert ezek már " aprópénzek".
Igazából az az ember, aki csak a luxus miatt vesz hitelre autót, az hülye. Így, egészen konkrétan. Az autó nem jó befektetés, kigurul a szalonból és már százezrekkel kevesebbet ér.
Hitelt autóra CSAK akkor, ha tényleg elengedhetetlen. Na de egy 3-4 milliós BMW nem az elengedhetetlen kategória.
"Nem mindenki rohan azonnal a szalonba ha van rá pénze." - jól is teszi, ha nem teszi, Igen, mert sokan pofára esnek ez miatt.
Én ezt lényegében megúsztam.
Én is úgy voltam vele, kell egy új autó, ami igényeimre van szabva, a többit a mostani már két használttól is megkapom, sőt többet. Meg tehettem, voltak és van tartalékaim, és jövedelmem. Na de mind a két újtól megszabadultam, összesen kevesebb mint félmilliós veszteséggel.
Egyik húgom nevére került, párjának. Egy örökség felosztásnál beszámítva.
A másikat, meg karácsonyra megvette egyik magyar ismerősöm. - jó ez is "bejáratós" volt, és hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!