Lehet baj, ha túlmelegítek egy robogót?
Figyelt kérdés
Mennék kicsit hosszabb távra (40 km), nem tudom hogy mehetek végig nyugodtan 40-es tempóval (nem csutka gáz, de nem is lassú tempó), vagy inkább lassabban, vagy 40 és közbe néha hűteni megállókkal?2016. szept. 29. 18:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem sík úton nem lehet túlmelegíteni. Mehetsz vele 100 km-t is egyfolytában, semmi baja nem lesz.
2/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, menjél vele nyugodtan. Én három évig az ötvenes robogómmal jártam be dolgozni 36km oda 36km vissza egyhuzamban csutka gázon. Így ment bele 37ezer km mikor ellopták..
3/4 anonim válasza:
Ohh, csikókoromban 70 kilómétert mentem nyélgázzal a vízhűtéses Apriliával. Tehát ha jó hűtőrendszere van, akkor semmi para.
Ha léghűtéses, akkor már lehetnek gondok nyáron, nyélgázzal. De mivel már ősz van, és nem is nyélgázon mész, így minden további nélkül elindulhatsz. Esetleg félúton megállsz, úgyis elég kényelmetlen a robogó hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!