Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 99 -es évjáratú Renault Scenic van.Több hete nézegetem, mindenképpen 7 személyesre szeretnénk lecserélni(nagy a család:)

Amik felmerültek: Renault Grand Scenic v. Espace, Peugeot 807, Citroen C8, Mazda Mpv, Crhisler voyager.Mindegyikből a 2004-es évjárattól felfelé jöhet csak szóba.Fórumokat, blogokat kutatgattam, olvasgattam de sajnos már elvesztem a rengetegben.Mindegyik fajtánál írnak jót is rosszat is.Eddig nagyon hajlottam a Mazdára de már mst ott is a fórumon rengeteg hibáját felsorolnak csak ott meg ugye horror alkatrész árak vannak.Tudom ilyen idős autóknál kb mindegy úgyis jönnek elő hibák de azért mégis melyikkel lenne kisebb esélyem arra, hogy ne kelljen havonta szerelőhöz vinnem.

Illetve ha ezeken a típusokon kívül tudnátok ajánlani mást, jobbat, nem ragaszkodom ezekhez.

Köszönöm ha válaszol valaki.

#kuzijk
2016. szept. 29. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
A Chryslert is kizárnám, szintén a fenntartási költségei miatt. A Mazda MPV is rozsdásodásra is hajlamos és ha még olvastad is a bajait, hagyni kell. A 807,C8 meg a Fiat Ulysee is ugyanaz az Eurovan, vagy mi. Nem rosszak ezek, csak találj jó példányt. Ha eddig együtt tudtál élni a szintén problémásnak tartott Scenic-kel, lehet, nem is kéne márkát váltani, ebben a kategóriában a franciák erősek. Inkább arra figyelj, hogy a motorból ne a rosszhírű Dci-k közül válassz. (1.5,2.2 biztosan ilyen)
2016. szept. 29. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Német vonalon: VW Sharan, Seat Alhambra, Ford Galaxy, Opel Zafira.

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 29. 10:58
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...újratervezek:)
2016. szept. 29. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Sharan, Touran, Meriva, Zafira, Alhambra
2016. szept. 29. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó a Grand Scenic, csak 2,0 benzines legyen. Ha diesel kell, akkor elvileg a 2,0 dci elég tartós(eddig).
2016. szept. 29. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy benzines Mazda5, vagy az nem játszik?
2016. szept. 29. 15:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újjabb válaszokat!

Touranról eddig kb 10-ből 9 csak rosszat mondott még olyan is aki WV fan:)

Meriva nem tetszik..ráadásul az sztem csak 5 személyes nem??

Érdekes első válaszoló azt mondja csak Dci-t ne vegyek a másikótok meg arról mond jót.....nincs egységes vélemény sokszor.:(

mazda5???nemtudom azt még nemnéztem

Egyébként hajlok arra, hogy kicsit több pénzért de inkább Ford S-max....arról vélemény????

2016. okt. 5. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
kérdező, #1-es vagyok. Benézted, mert pont összecseng a két dci motoros beírás. Én azt mondtam, ne a rosszhírűekkel (1.5, 2.2) míg a kartárs azt írta, hogy a 2.0 dci jó lehet. Hol itt az ellentét?
2016. okt. 5. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Az SMax jó. A 2.0 TDCi motorral figyelni, olvass utána, melyik a jó, melyik nem annyira. Azt hiszem, a Delphi befecskendező rendszeres a problémásabb.
2016. okt. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!