Hol tudom bevizsgáltatni az alufelnijeimet? Honnan tudom meg, ha netán repedt, vagy görgőztetni kell?
Vettem egy autót, volt mellé 8 db alufelni. A nyári mintha húzná oldalra picit az elejét. Futómű felújításra most viszem, gondoltam megnézetném akkor már mind a 8 felnit is, de hova kell vinni? És mennyi idő mire bevizsgálják? Autón odavihetem, vagy leszerelve vigyem?
Télit nem használtam még, de vettem rá új gumikat amúgy is. A centírozó gép dolga, hogy jelezze, ha bármi probléma lenne vele? Illetve az esetleges javításokat vagy repedéseket kiszúrja a gumis műhelyes emberke is?
Életem első autója, nem tudom, hol tájékozódjak...
Köszi a segítséget!
Mert a gumisnak röntgen szeme van mi? Haggyadmá..
Te meg kérdező ha nagyon kíváncsi vagy akkor vannak olyan laboratóriumok ahol tudnak repedésvizsgálatot végezni, de azt tudjad hogy az többe fog kerülni mint a felni maga. Szóval vagy megnyugszol hogy "jóvanazúgy" vagy eldobod a felniket és veszel vadiújakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!