Milyen első autót érdemes venni, lehetőleg minnél olcsóbban, jó fogyasztással?
Figyelt kérdés
Gondoltam Ladára, olcsó hozzá minden, én is meg tudnám javítani, viszont sokat fogyaszt...2010. ápr. 24. 11:50
11/14 anonim válasza:
Trabi, Wartburg (2 vagy 4 ütem ameliyket akarod)
vagy: Daihatsu Charade (halhatatlan és alig eszik)
vagy: régi Fiat Panda (halhatatlan és alig eszik)
12/14 anonim válasza:
citroen ax 4 liter fogyasztás,vagy saxo 1.5 diesel
13/14 anonim válasza:
Szerintem mindenképp Suzukit vegyél.Mindegyik válasz igaz amit írtak,de ezek már öreg autók.Főleg egy idős dízelt megvenni,kész ráfizetés.Többet fog a szervízben állni,mint amennyit mész vele.Idősebb autókban csak benzinest.Ezek közül is azért Suzukit,mert ezekhez tényleg fillérekbe kerül az alkatrész,és hegyekben áll a bontókban.A meghibásodási arány pedig töredéke a többi említett autóhoz képest,a fogyasztásról nem is beszélve.Nagyon jól fogyaszt.A keleti autókat eggyálltalán nem ajánlom,mert szintén sok a gond vele.Egy ladát,vagy vartburgot 100000km után fel kell újítani.Egy suzuki elmegy több százezret is.Persze nem egy luxus autó.Mindezt tapasztalatból írom.Szinte mindegyik típusom volt régebben.Egy előnye volt ezeknek,megtanultam autót szerelnií44 :)
14/14 anonim válasza:
Az előttem kettővel(?)szólónak totálisan igaza van: Fiat Panda- 30ezerért vettem, megy, mint a Doxa óra... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!