Milyen első autót érdemes venni, lehetőleg minnél olcsóbban, jó fogyasztással?
Figyelt kérdés
Gondoltam Ladára, olcsó hozzá minden, én is meg tudnám javítani, viszont sokat fogyaszt...2010. ápr. 24. 11:50
1/14 anonim válasza:
Valami régi kicsi dízelt 2-300 körül. Mondjuk egy Clio -t. Az ilyenek rajolni nem jók, de alig esznek 5-6litert, alkatrész meg filléres móka.
2/14 anonim válasza:
nem vennék kis dízelt megmondom őszintén... Ha olyanra gondolsz mint a lada, és ugyanolyan töréstesztel, akkor suzukit vagyél. Megy is, nem is eszik sokat, 5-6 litereket, az alkatrész is olcsó hozzá, nem is szarik be, törni meg úgy törik, mint a zsiga.
3/14 A kérdező kommentje:
Benzin/Gáz üzeműt érdemes venni?
2010. ápr. 24. 12:27
4/14 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodok, néztem Diesel opeleket, meg 3-as BMW-t. utóbbiból ritka 300 körül, de lehet egy olyat veszek mint opelt, és mindenképp dieselt, nem kell 2000res benzintemető, nem megy sehova és zabál, diesel lelágabb 2000-el kevesebbet fogyaszt és nyomatéktól függően jobban megy
5/14 anonim válasza:
2000-es benzines simán veri a 2000-res diesel fosodat..
6/14 anonim válasza:
hát, nekem egy C250 turbo diesel mercim van 2500cm3, 7-8 liter a fogyasztása, de 7ből ki szokott jönni városba. Na most van ismerömnek egy vadi uj 1,6os benzines fiatja, és az fogyaszt 8 litert. Na most melyik a jobb? Olcsóbb is a gázolaj és kevesebbet is fogyaszt. hegyre vagy dombra felmenet meg legalább van nyomaték.
8/14 anonim válasza:
nem a fogyasztásról beszélek, hanem az okos válaszoló aztmondta hogy jobban megy ugyanolyan ccm-el a diesel..
a turbó az megint más téma, turbós benzines is veri a turbó dieselt..
9/14 anonim válasza:
12:31-es vagyok. Mindkettőnek meg van az előnye és hátránya. Attól függ neked mi az előny, a későbbi gyorsulás vagy a 0-ról való.
10/14 anonim válasza:
Opel astra F.
olcsó könnyen javítható alkatrész van hozzá raklappal fillérekért és könnyen beszerezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!