Peugeot 206-osban 1,4 benzinesben hol van a műszerfalon lévő hőfokot jelző gombája?
Mivel a hőfokmutató nem jelzi az aktuális motorhőfokot ezért hiába is húznám le a csatikat , mivel több hőgomba is van megnyugtatlak,de mivel feleslegesen nem akartam addig vásárolni újat míg nem tudom melyik adja neki a jelet ezért tettem fel a kérdést! És mielőtt megint okos hozzászólásokat kapnék a hőfokmutató jó ki lett mérve!
Egyszer kapnék egy értelmes hozzászólást nem csak sok okoskodást és baromságokat!
Te vagy aki okoskodik!
Mivel a hőgombák testhez képest változtatják az ellenállásukat, ezért ha a megfelelő vezetéket testre nyomod, akkor kilendül a hőfokmérő. Hipp-hopp meg is van, hogy melyik a szar.
Na ki a hülye?
Ismét egy okos hozzászólás csak nem ez volt a kérdés! Hülyézni meg nem kell Én sem tettem,de ez jellemez is téged!
Sok értelme nincs ennek az oldalnak azt látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!