Milyen Mercit ajánlotok benzinesben ami megy is és megbízható? 600e ft ig.
Figyelt kérdés
És nem 1000 éves :D#Mercedes vásárlás
2016. szept. 19. 15:45
1/11 anonim válasza:
Kérdés mit takar a "megy is".
Talán az M111 a legjobb blokk ebben az ársávban, de nekem az M104 a kedvencem csak annak az üzemanyagrendszeréhez kevesen értenek és sokat fogyaszt meg van 1-2alkatrész ami drága bele és előbb-utóbb tuti cserés.Viszont rendberakva az is megbízható blokk.
2/11 anonim válasza:
Ami megy is ? Én azt javaslom, ne vegyél olyan autót, ami nem megy. Hacsak nem lakni akarsz benne. Az A klasse nem jó hírű, nem is megy jól, nem is megbízható ebben az árfekvésben. Nézd meg a neten, nagyjából A klasse van, meg C és E. Ezek nem a legjobb Mercedesek, ráadásul a kínálat alja. De ha mindenáron Mercedes, akkor vagy egy 1000 éves, de még tartósnak épített W124-es, 123-ast nézz. De én ennyi pénzért inkább nem akarnék Mercedes, BMW-t és Audit sem.
3/11 anonim válasza:
A Mercedes a pokolban is Mercedes. Ennyiért (600E) csak a legaljából kapsz. Lehet ezer éves is akkor sem megy az ára lejjebb ha normális állapotban. Szóval gondold újra hogy mire költenéd a pénzedet.
4/11 anonim válasza:
#2: "de még tartósnak épített W124-es,"
Ezen most jót nevettem :D
Tartós kocsi, hahahaha.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
pár w124 t javítottam és semmivel nem tartósabb, mint más merci.
7/11 anonim válasza:
Ja, hogy szerelő vagy ? Akkor meg inkább ötletet adj a kérdezőnek, ne nekem szólj be.
8/11 anonim válasza:
Benzines merci háccázé' ami megy is,fiatal is,megbizhato,meg az lemaradt de gondolom maximum 2 decit fogyaszt 100-on.......egy ujabb álmodozó!
9/11 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb teljesítményű benzines Merci, amiből esetleg találhatsz olyan példányt, amivel érdemes foglalkozni az a W202 C200.
10/11 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy te most egy "szűz, de prostitúcióból élő apácát feleségnek" jellegű kérdést tettél fel.
Nincs rá válasz, mert nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!