"Kovács" Ernő kérdése:
Simson henger reszelés. Mennyire?
Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszát várom akik csináltak már ilyet, találgatni énis tudok. Melyik az a kipufogónyílás magasság(persely tetejétől kipu felső éléig, gyárilag 31mm) amire erdemes kireszelni hogy jobban menjen, de ne nagyon veszítsen a nyomatékból. Ugytudom 28mm-re erdemes, de aki csinalt mar ilyet, megoszthatná a tapasztalatait. Amugy 60as henger.2016. szept. 27. 19:25
1/8 anonim válasza:
Fölfelé ne nagyon reszelj, mert kis fordulatszámon gyönge lesz. Inkább szélességben reszelj.
2/8 A kérdező kommentje:
Ponthogy nem szabad oldalra reszelni(legfeljebb nagyon minimálisat) mert növeli a gyűrűtörés esélyét. Ha nem értesz hozzá ne irj ide
2016. szept. 28. 16:38
3/8 anonim válasza:
Reszelhetsz oldalra is (csak ne vidd tulzasba),nem fog torni semmi. Tobbi csatornat hagyod gyarira? Biztos vannak "portmappak" a neten,inkabb simson forumokon nezelodj,kerdezoskodj ott kaphatsz bevalt,tuti mereteket.
4/8 anonim válasza:
Kezdetnek itt kutass: [link] Elozo voltam ujra :)
5/8 A kérdező kommentje:
Igen kicsit fogom oldalra, de csak egy nagyon minimálisat. Amugy meg szivot is kinagyolom, meg kiegyenesitem, csak kivancsi lennek mas mit ajanl. De amugy koszi a valaszt
2016. szept. 28. 20:23
6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg azt tudod hogy a gyári kiput hogy lenne érdemes megcsinálni? Mert nekem van egy amiben a konfuzor gyarilag megvolt furkalva, ezt behegesztettem, es kb a diffuzor utan 10cm-re raktam be. Viszont igy csak felul húz, alul nem. Hova lenne erdemes rakni a konfuzort hogy egyenletesen dolgozzon minden fordulaton?
2016. szept. 28. 20:27
7/8 anonim válasza:
Hat az a helyzet hogy en vajdasagi vagyok nallunk simson nincs-tomos van :),ugyhogy simson kipufogot nem sokszor lattam,es nem tudok rola semmit.De mindenesetre en a gyari kipufogot kukaznam,es gyartanak hozza egyedit. Vannak hozza mereteim es kepleteim,megprobalom eloasni,de vannak a neten 2t kipumeret kalkulatorok...mennyire megbizhatok azt nemtom
8/8 anonim válasza:
Nem talalom...nem reszelgettem semmit lassan 10 eve:de ez hasznos lehet,szerintem tokeletes valasz az elso kerdesedre "Simson henger reszelés. Mennyire?" : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!